2014. július 4., péntek

Az ember

Az ember sok jellemzése van,sok könyvben meg van írva,hogyan reagál egy sértésre,egy csókra egy ölelésre..
Hogyan reagál a fájdalomra,a külső hatásokra, és azokra a boldog pillanatokra.
De senki sem egyetlen egy emberről beszélt.
Nem egy emberről lett írva 100 meg 100 könyv, és az a bizonyos 100 könyv nem is 100 másikról íródott.
Ezek a temérdek mennyiségű könyvek csak általánosítanak az emberek ezek után következtetnek, figyeljük csak a test beszédet keresztbe tett kéz egy randin teljes zárkózottságot mutat a másik felé.
Ezt lehet szándékosan igen tényleg lehet szándékosan, mai emberek manipulálják egymást, egy általánosított könyvből elolvasott dolog után következtetnek, olyan gondolatok dolgok alapján ítélik meg azt a bizonyos egy embert amit olvastak hallottak,és azt amit el várnak tőlük !
De vegyük csak azt az egyetlen egy embert, hogy ő másképp reagál ezekre a dolgokra,ott már nem általánosíthatunk pedig még is meg próbáljuk rá húzni az átlagot.
Sokszor gondolkozom el azon,hogy egy ember miért nem a maga érzései után megy ?
Miért hagyja,hogy mások befolyásolják ?
Miért kell mindig meg felelni azoknak a semmit mondó könyveknek ezt sajnos nem tudjuk meg,de egy biztos,hogy más nem fog gondoskodni arról,hogy mi hogy éljük le az életünket,és hogyan érezzük magunkat !
Ha be mész munkába fáradt vagy, csak azt látod,hogy te ott dolgozol még hétvégén is,hogy legyen pénzed akár a bérletre,de ott dolgozol, meg teszel mindent azért az egy dologért, akkor egy kicsit is mosolyoghatsz mert van munkád és meg tudod venni azt a dolgot amiért el tudsz menni másfelé,és tudsz kicsit kikapcsolódni! Sokszor nagyon sokszor jár a fejemben,hogy alig van aki tud örülni az apróságoknak...
Tanítani kell azt,hogy boldog lehessen az ember...

Nincsenek megjegyzések: