2015. május 12., kedd

2010-2011

Amikor valaki távozik az életedből végleg, egy kis időre van szüksége az embernek,hogy bele törődjön már nem tudja fel hívni,nem tudja neki el mesélni az élményeit sem tanácsot kérni.
Hónapokig, akár évekig fog az a bizonyos hiány érzet kergetni és a telefon száma még mindig ott lesz a telefon könyvedben,majd hónapok múlva is fel hívnád , hogy sikerült meg csináltad !
Nem tudjuk hogy fejezzük ki azt,hogy nem volt ott az ember mert szerette volna meg őrizni a jó emlékeit.
Olyan alakul ki az emberben,hogy szeretné ezt valahogy emlékezetessé tenni,nem szeretné el temetni őket végleg azokat akik fontosak voltak számára,szeretne valami olyat tenni értük amivel végleg el tudja fogadni az ember,hogy elmentek és ki törölheti megnyugvásként jelezve a telefon számukat...
Sokáig kell keresni míg valaki ezt meg találja,és kicsit meg nyugvás lesz neki igen ez méltó ahhoz,hogy az ember szíve kicsit csendesebben reagáljon erre az egészre, hogy ne zaklassa fel..
Aztán jön majd egy olyan ember az életedbe, akiről néha néha be villan az a kis dolog,hogy lehet hogy nem véletlen ? Néha találsz kis hasonlóságot, összhangot mint azokkal akiket elvesztettél ez persze le írva morbidnak hangzik , de minden emberben valamelyik szerettünk kis részét meg találjuk.
Ha valaki meg találja a tisztelet adásnak a módját akkor kicsit nyugodtabb lesz és meg békél..
De nem könnyű, kitartás kell és sok zsebkendő .

Nincsenek megjegyzések: